Teamledare/Collection Advisor

peopleAlla avdelningar location_onGöteborg

Vill du vara med på en spännande resa? Brinner du för service och att leda andra? Vi söker nu en Teamledare/Collection Advisor till vårt Outboundteam på kvällar. Är det du? Tveka då inte en sekund att skicka in din ansökan till oss!

Om oss

Vi är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan vi startade 2015 har vi utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med våra värdeord; passion, tillit och proaktiv som är med oss i allt vi gör. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något vi bara blir mer och mer övertygade om. Vi arbetar dagligen med att hjälpa människor i en tuff situation men också, och framförallt, hjälper vi företag att få betalt för sitt slit. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg — det är vi! Axactor finns i hela sex länder; Sverige, Norge, Finland, Italien, Tyskland och Spanien med över 1000 anställda. Vårt svenska kontor ligger i Göteborg där vi sitter i moderna, fräscha lokaler i Nordstan. Viben på kontoren är präglad av en tydlig företagskultur; alltid energifylld och peppig till max! För att förstå vad vi menar; spana in vår Spotify-lista som går varm på kontoret i tid och otid, men mest på fredagar då det givet är lite mer partykänsla.

Jobbeskrivning

Rollen som Teamledare/Collection Advisor till Outbound är uppdelad i två delar. Dels arbetar du som Collection Advisor inom vårt Outboundteam. Du är då Axactors ansikte utåt och arbetar med utgående samtal till våra gäldenärer; där hög service och kundnöjdhet står i fokus. Den andra delen av tjänsten innebär att du är Teamledare för Outbound-kväIlsteamet, där du coachar och stöttar dina kollegor som arbetar kvällar.

Arbetstider är måndagar till torsdagar kl. 12-21 samt varierande tid på fredagar. Helgarbete kan förekomma. Tjänsten är en heltidsanställning.

Om dig

För att trivas i rollen som Teamledare och Collection Advisor tror vi att du har erfarenhet från någon typ av kundtjänst och har med fördel erfarenhet av inkassofrågor. Vi ser gärna att du är en person som trivs med att skapa goda relationer och brinner för att ge förstklassig service och rådgivning. Du trivs i leddarrollen och att coacha och inspirera dina kollegor.

Vi tror att du är utbildad inom ekonomi/juridik men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt erfarenhet från inkassorådgivning. Du talar och skriver svenska obehindrat och hanterar det engelska språket flytande i tal och skrift. Vi ser gärna att du är en framåt person, som tycker att ambition, noggrannhet och positiv inställning är a och o. Vi värdesätter personliga egenskaper som stämmer överens med våra värderingar passion, tillit och proaktiv.

Mer information

Kontakt och ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 30 september 2020. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar utdrag ur belastningsregistret samt gör kreditupplysning som en del av processen i denna rekrytering.

Välkommen att maila din ansökan till vår Head of HR Josefine Bohlin:

Josefine.bohlin@axactor.com