Sales and Marketing Director

peopleAlla avdelningar location_onGöteborg

Brinner du för försäljning och långsiktiga kundrelationer? Vill du jobba i ett multinationellt börsbolag i stark tillväxt med några av Sveriges mest spännande kunder inom bank och finans? Då ska du definitivt söka tjänsten som Sales & Marketing Director till Axactor Sweden!

Om oss

Vi är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan vi startade 2015 har vi utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med våra värdeord; passion, förtroende och proaktivitet som är med oss i allt vi gör. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något vi bara blir mer och mer övertygade om. Vi arbetar dagligen med att hjälpa människor i en tuff situation men också, och framförallt, hjälper vi företag att få betalt för sitt slit. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg — det är vi! Axactor finns i hela sex länder; Sverige, Norge, Finland, Italien, Tyskland och Spanien med över 1200 anställda. Vårt svenska kontor ligger i Göteborg, där vi sitter i moderna, fräscha lokaler i Nordstan. Viben på kontoret är präglad av en tydlig företagskultur; alltid energifylld och peppig till max! För att förstå vad vi menar; spana in vår Spotify-lista som går varm på kontoret i tid och otid, men mest på fredagar då det givet är lite mer partykänsla.

Jobbeskrivning

Vår core business är inom bank- och finans och våra huvudsakliga produkter är inkasso och köp av fordringar. I rollen som Sales & Marketing Director för Axactor Sweden tar du plats i ledningsgruppen med ansvar för all nykundsförsäljning, merförsäljning av befintliga partnerskap samt marknadsföring tillsammans med vår byrå. Rollen är såväl strategisk som operativ och starkt bidragande till Axactors tillväxtresa. Ditt fokus och ansvar är Axactor i Sverige men du kommer även ingå i ett nätverk av andra Sales & Marketing Directors i övriga länder inom Axactor Group. Tjänsten innefattar personalansvar för en Sales Manager och du rapporterar direkt till VD. Placeringsort är Göteborg.

Om dig

Vi söker dig som har lång bakgrund inom bank/finans och gärna ett par års erfarenhet från inkassobranschen. Du är van att bygga långsiktiga relationer och är duktig på att driva både kortsiktiga och långsiktiga processer. Du är kommersiell, har god finansiell förståelse samt har ett stort kontaktnät. Vidare har du ett starkt trackrecord av att uppnå goda resultat och är en riktig vinnarskalle som älskar att signa nya affärer. Eftersom Axactor har många internationella kunder samt ett intensivt samarbete mellan länderna i koncernen är det viktigt att du talar svenska och engelska flytande. Du är en mästare på kommunikation, både internt och externt. Presentationsteknik, i såväl tal som skrift, är därmed en av dina styrkor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som stämmer överens med våra värderingar passion, förtroende och proaktivitet. Är du en person som gillar att jobba med affärer i kombination med människor så kommer du trivas hos Axactor!

Mer information

Kontakt och ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 25 november 2020. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar utdrag ur belastningsregistret samt gör kreditupplysning som en del i rekryteringsprocessen.

Välkommen att maila din ansökan till vår HR Director Josefine Bohlin:

josefine.bohlin@axactor.com