Generell ansökan

peopleAlla avdelningar location_onAlla platser

Om oss

Vi är ett modernt och internationellt inkassobolag, som sticker ut ifrån mängden. Sedan vi startade 2015 har vi utmanat inkassobranschen, som många uppfattar som långsam och stel, med våra värdeord; passion, tillit och proaktiv som är med oss i allt vi gör. Att inkassobranschen har en fortsatt viktig roll i dagens samhälle är något vi bara blir mer och mer övertygade om. Vi arbetar dagligen med att hjälpa människor i en tuff situation men också, och framförallt, hjälpa företag att få betalt för sitt slit. Ett företag med höga visioner och ambitioner som ständigt vill förbättra och ligga i framkant med smarta system och digitala verktyg — det är vi!

Axactor finns nu i hela sex länder; Sverige, Norge, Finland, Italien, Tyskland och Spanien med över 1000 anställda. Vårt svenska kontor ligger i Göteborg, där sitter vi i moderna, fräscha lokaler i Nordstan. Viben på kontoren är präglad av en tydlig företagskultur; alltid energifylld och peppig till max! För att förstå vad vi menar; spana in vår Spotify-lista som går varm på kontoret i tid och otid, men mest på fredagar då det givet är lite mer partykänsla.

 

Jobbeskrivning

Axactor är ett modernt företag som är ungdomligt både på pappret och i kärnan. Vi förstår vikten av varje individs driv, kompetens och förståelsen för vad bra kundleveranser innebär. Här behandlar vi alla med respekt, vi jobbar tillsammans, vi vinner tillsammans och alla i organisationen har betydelse. Vi lär av varandra och tar vara på faktumet att vi är ett gäng med viktig kunskap och grymma erfarenheter. Vi försöker att alltid lösa problem på ett innovativt och kreativt tillvägagångssätt samt vara öppna för de förändringar och utmaningar vi står inför i den digitala världen. Vi är dedikerade och lär oss hela tiden att leverera bästa möjliga service. I en tuff bransch med höga krav är vi medvetna om vad som krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare, vilket gör oss både lyhörda och orädda. 

Här är några av rollerna vi alltid har behov av:
-    Erfarna handläggare 
-    Stjärnor inom ekonomi
-    Fantastiska personer till våra specialistroller

 

 

Om dig

Ser du förändringar och utmaningar som ett roligt sätt att få lära dig mer och att utvecklas? Gillar du att jobba i team med rak kommunikation? Om du svarar ja på dessa frågor kan du vara precis rätt person för oss. Är du dessutom en uppfinningsrik, opretentiös doer fylld med engagemang och driv för det du gör bara måste du söka dig till Axactor!

Mer information

Kontakt och ansökan

Vill du jobba på ett företag där du kan göra skillnad för människor?
Om svaret är JA så skicka iväg ansökan till oss ASAP!

För ansökan eller om du har du frågor så kontaktar du vår Head of HR Josefine Bohlin

Josefine.bohlin@axactor.com
070–288 05 55