Jobba på Axactor

Varför jobba @ Axactor Sverige?

Vi på Axactor är övertygande om att inkassobranschen har en viktig roll i dagens samhälle. Vi hjälper människor i en tuff situation, men det viktigaste av allt, vi hjälper företag och finansiella institut att få betalt.

Vårt mål är att talanger ska se Axactor som ett självklart karriärval. Vi skapar nästa generations inkassoföretag och för att lyckas behöver vi motiverade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi vill alltid vara i ständig utveckling och är aldrig rädda för smarta system eller digitala verktyg.

Våra värderingar

image
Passion

Vi är passionerade med stor kunskap från branschen.

image
Trust

Vi agerar med integritet, skapar tillit och bygger långsiktiga relationer.

image
Proactive

Vi är proaktiva och tar oss an framtida förväntningar.

One Axactor – Vår kultur och filosofi

Vi startade Axactor för att vi såg behovet av någonting nytt. I en värld som aldrig står still, där finansiella institutioner förändras varje dag, där system effektiviseras och där gamla affärsmodeller dör ut, såg vi möjligheten att utmana den traditionella inkassobranschen. Vi ville fylla gapet som andra inte såg och bygga ett företag som förändrar branschen för alltid. 

Kärnan i vår verksamhet kommer från människorna som bygger Axactor. Talangfulla medarbetare med exceptionella egenskaper, gedigen erfarenhet och stark passion för vad vi gör. Medarbetare som delar en passion för effektiva lösningar och en gemensam syn på hur vi löser uppgifter, utmaningar och ser möjligheter. Vi är övertygade om att medarbetarna är den avgörande faktorn för att lyckas.

Även fast vi verkar i flera länder med olika lagar och regelverk, delar vi alla samma kunskap, kultur och värderingar. Vår IT-strategi, standardiserade system och gemensamma digitala plattform är hörnstenar i vår affärsstrategi. Vi förenas enligt våra etiska regler som tydligt återspeglas i hur vi leder och hur vi levererar.

Allt detta förenar vår syn på hur vi bygger och utvecklar Axactor. Det samlar oss under en gemensam flagg, skiljer oss från våra konkurrenter och ger oss en tydlig röst mot våra investerare, kunder och gäldenärer, oavsett vart de möter oss.

Vi kallar det One Axactor.

 

Lediga tjänster

Vi växer så det knakar, här är de lediga tjänster vi har just nu: