Om oss

Detta är Axactor

Vad vi gör

expand_more

Karriär

expand_more

Ledningsgrupp

expand_more

Plats

expand_more

Vi kan hjälpa dig med inkassoärenden!

Vi på Axactor är övertygande om att inkassobranschen har en viktig roll i dagens samhälle. Vi hjälper människor i en tuff situation, men det viktigaste av allt, vi hjälper företag och finansiella institut att få betalt.

I en bransch som av många uppfattas som långsam och stel vill vi vara tillgängliga och stå för energi. Vi tror på stark kompetens och förståelse för våra kunders leveranser. Vårt mål är att vara i ständig utveckling och aldrig vara rädda för smarta system eller digitala verktyg.

Axactor Sverige erbjuder omfattande tjänster inom inkasso och tillhör Axactor Group som är listade på Oslo Stock Exchange. Axactor Group finns just nu i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Italien och Spanien med mer än 1000 anställda och med huvudkontor i Oslo. Axactor Sverige har 45 anställda med kontor i Göteborg och Stockholm.

 
Image
Image
Vill du jobba med oss?

Axactor vill bidra med någonting nytt i inkassobranschen. Vill du vara en del i skapandet av framtidens inkassoföretag? Vill du jobba på ett företag där du kan göra skillnad?

Vi vill vara tillgängliga och stå för energi. För att lyckas behöver vi människor som är proaktiva, passionerade och som kan få och ge tillit. Är det du? Jobba med oss!

Vår ledningsgrupp

Lisa Sohtell
Country Manager
Jörgen Krigsman
Head of Sales
Pähr Johansson
Head of Finance
Malin Hestner
Head of Operations
Göteborg
HQ

Nordstadstorget 6

41105 Göteborg

Stockholm

Vasagatan 50

111 20 Stockholm