Axactor blir helhetsleverantör inom inkasso

Axactor Sweden AB gör en betydande affär inom tredjepartsinkasso och levererar därmed ett komplett tjänsteutbud inom kravhantering.

Axactor har tecknat ett inkassoavtal med ett ledande europeiskt finansinstitut som har över två miljoner kunder. De båda parterna arbetar sedan tidigare med köp av fordringar på konsumentmarknaden men utökar nu samarbetet till att omfatta kravhantering.

  • För Axactor är detta en strategiskt mycket viktig affär då våra erfarenheter av att framgångsrikt hanterat våra egenägda fordringar nu kan erbjudas till tredje part. Affären är ett viktigt steg i vårt uttalade mål att bli en stark utmanare på den europeiska marknaden, säger Jörgen Krigsman, Försäljningschef för Axactor.
  • Vår medvetna satsning inom IT och digitalisering samt vår branschledande kompetens ger stora operationella fördelar. Vi kan med andra ord erbjuda tredjeparts kunder attraktiva priser och ökad kvalitet, avslutar Jörgen Krigsman.

 

För mer information och vidare dialog, vänligen kontakta:
Jörgen Krigsman, Försäljningschef Axactor, jorgen.krigsman@axactor.com, +46 (0) 73-400 34 11.

 

Axactor Sweden AB
Axactor Sweden AB erbjuder helhetslösningar inom kredithantering och tillhör Axactorkoncernen som är noterad på Oslobörsen. Axactor Group finns idag i Sverige, Norge, Tyskland, Italien och Spanien med totalt 900 anställda med huvudkontor i Oslo. Axactor Sweden AB har 20 anställda med kontor i Göteborg och Stockholm. www.axactor.se
Scroll to top